קמח תירס צהוב ניקסטמל Minsa Instant Amarillo Yellow Corn Flour Nixtamal קמח תירס העובר תהליך ניקסטמל בזכות תהליך זה התירס מקבל ערכים גבוהים של חומצות אמינו טריפטופן וליזין, סידן וניאצין כמו כן איכות החלבון עולה בשילוב עם קטניות
בקמח העובר תהליך ניקסטמל עמילן התירס הופך לעמיד ואינו מתעכל
קמח תירס Minsa הוא קמח היסטורי בתרבות הקולינרית המקסיקנית
יש לו טעם מעולה וזהו חומר הגלם להכנת טורטיות, sope (סופה), (הואראשה) tostadas , huaraches (טוסטאדה), שבבי טורטייה והמון מנות רבות אחרות מבוססות תירס