סאקה יפני מחוז היוגו 300 מל
Oseki Karatamba Honjoz Sake
"Karatanba" הוא סאקה מבושל קל ויבש שנרקח בטכניקות שהועברו על ידי מר טמבה טו, המפורסם כיצרן סאקה
מאז יציאתו, הוא היה "סאקה עם טעם עדין שלעולם לא תתעייפו לשתות" עם "טעם מרענן שבולט כשהוא צונן" ו"טעם חריף שבולט בעישון", ותוכלו ליהנות מההבדל בטעם בהתאם לטווח הטמפרטורות בו אתם שותים אותו קר או חם
בנוסף, הוא מאופיין בטעם יבש וחד, כך שהוא משתלב היטב עם מנות בעלות טעם חזק
סמל לנאדה גוגו
מחוז היוגו, המתהדר בייצור הסאקה היפני הטוב ביותר ביפן
יצור "סאקה יפני עם אלמנט טעם הרמוני וטעם חריף"
זוהי מערכת אינדיקציה גיאוגרפית המגנה על סאקה יפני שנרקח בנדה גוגו
חומרי הגלם הסטנדרטיים ושיטות הייצור של "GI Nada Gogo"
חומרי גלם
・אורז וקוג'י אורז חייבים להיות מיוצרים רק מאורז שגדל מקומי
・ משתמשים רק במים שנאספו בנאדה גוגו
・ מבין חומרי הגלם ניתן להשתמש רק באלכוהול
שיטת ייצור
・בישול, אחסון ומכולות מתבצעים בנאדה גוגו
15.4% אלכוהול
אסורה מכירת משקאות חריפים למי שטרם מלאו לו 18