פתיתי אצות קלויים קוריאה
Bibigo Korean Roasted Seaweed Flakes
חטיף פופולרי ורב-גוני במטבח הקוריאני, וכיום גם ברחבי העולם
הם עשויים מאצות ים מיובשות שעוברות קלייה עדינה עם שמן שומשום ומתובלות בתערובת של מלח וסוכר, מה שמעניק להן את הפרופיל הטעם הייחודי שלהן – שילוב מושלם של מתיקות ומליחות, יחד עם טעם אומאמי עשיר
הפתיתים הללו קלילים, פריכים ובעלי טעם ממכר
הם אהובים במיוחד בזכות המרקם הקראנצ'י שלהם והעובדה שהם מהווים תוספת טעימה ומזינה למגוון רחב של מאכלים
נשנוש בפני עצמו: רבים אוהבים לנשנש אותם ישר מהאריזה כחטיף קל וטעים
תוספת לאורז: זוהי הדרך הקלאסית והפופולרית ביותר לצרוך אותם בקוריאה. מפזרים אותם בנדיבות על אורז חם והם מוסיפים טעם ומרקם נפלאים
בסלטים: אפשר לפזר אותם על סלטים ירוקים או סלטים אסייתיים להוספת קראנצ'יות וטעם ים עדין
במרקים: מעשירים מרקים אסיאתיים בטעם אומאמי ובמרקם מעניין
במנות נודלס: משתלבים נהדר עם ראמן, פאד תאי או מנות אטריות אחרות
לציפוי: משמשים לעיתים כציפוי לקציצות, ירקות מאודים או מנות אחרות
פתיתי אצות הים של ביביגו הם לא רק טעימים, אלא גם נחשבים למקור טוב ליוד, ויטמינים ומינרלים, מה שהופך אותם לחטיף או תוספת יחסית בריאה
תוצרת קוריאה