רוטב סויה מתוקה קטג'אפ מאניס
Conimex Ketjap Manis Sweet Soy Sauce רוטב סויה מתוקה Ketjap Manis (קצ'אפ מאניס) הוא מרכיב יסוד ובלתי נפרד מהמטבח האינדונזי
מקורו של השם הוא מהמילה המלאית/אינדונזית "ketjap" (רוטב) ו-"manis" (מתוק)
הוא שונה מרוטב סויה רגיל בכך שהוא סמיך יותר, מתוק יותר ובעל צבע כהה יותר
Ketjap Manis הוא רוטב סויה מתוקה מסורתי שמקורו באינדונזיה, והוא מרכיב מפתח במנות אינדונזיות רבות כמו נאסי גורנג, באמי גורנג וסאטה
קטג'אפ מספק גם נופך מפתיע למרקים, מרינדות ורטבים