ראשי    אודות      תקנון      מעקב הזמנות      צור קשר משלוחים חינם בקנייה מעל 299 ₪
לייעוץ חינם והזמנות חייגו:
09-9516035
גלידות יפניות
בכל קיץ אנחנו מתבשרים על טרנד חדש בעולם הגלידה – טעמים מיוחדים, תוספות מפתיעות ואופני הגשה לא שגרתיים. בשנים האחרונות היו אלה דווקא גלידות יפניות, שכבשו את לב הישראלים והפכו ללהיט מקומי.
להמשך קריאה

מאכלים לקיץ
נכון שיש כאלה שמספרים שאצלם אוכלים מרק כל השנה, אבל מדובר במיעוט קטן. בשיא הקיץ הישראלי, כשהטמפרטורות מרקיעות שחקים, הנטייה הטבעית של רוב האנשים היא להעדיף מאכלי קיץ קלילים ואפילו קרים.
להמשך קריאה

סוגי סויה
רוטב סויה הוא אחד הרטבים הפופולאריים ביותר בעולם, שניתן למצוא כמעט בכל מטבח. הוא הוכן בפעם הראשונה בסין, לפני יותר מ-2,000 שנה. המתכון העתיק ביותר שאותר בכתובים, ככל הנראה נכתב כבר סביב שנת 400 לפני הספירה. אחרי שהתבסס במטבח הסיני, הרוטב נדד ליפן, ומשם התפשט ברחבי מזרח אסיה.
להמשך קריאה

חטיפים מחו״ל
ברשתות השיווק ובמרכולים הקטנים, ניתן למצוא סוגים שונים של ממתקים וחטיפים. אלא שבדרך כלל מדובר במבחר זהה וסטנדרטי, שלא מסקרן או מעורר את בלוטות הטעם. למרבה המזל, קיימות בישראל אפשרויות נוספות, בזכות ייבוא של חטיפים מחו"ל, שמעשירים ומגוונים את ארון החטיפים הישראלי.
להמשך קריאה

חטיף אצות מיובשות
אצות הן אחד מחומרי הגלם הנפוצים ביותר במטבחים האסייתיים כבר אלפי שנים. הן חלק בלתי נפרד ממספר עצום של מנות אסייתיות קלאסיות, כמו סושי, סלטים ומרקים. עם עלייתו של המטבח היפאני, ובעיקר של הסושי, לישראל, גם הישראלים נחשפו לטעמן המיוחד של האצות. תוך זמן קצר הם הסתגלו לטעם החדש וללא ספק התאהבו.
להמשך קריאה

מוקפץ – הטעמים הייחודיים של המזרח הרחוק
עולם הקולינריה השתנה פלאים בשנים האחרונות. בעבר, אנשים היו מכינים מאכלים מסורתיים, בהתאם למתכונים של הדורות הקודמים. בנוסף, כדי להיחשף לדברים חדשים, לטעום טעמים ולהריח ריחות שטרם הכירו, אנשים נסעו למקומות שונים בעולם.
להמשך קריאה

רוטב דגים מומלץ
ודאי לא פעם נתקלתם במתכונים של מאכלים אשר מקורם בדרום מזרח אסיה, בהם הופיעו מרכיבים שונים, אשר בדרך כלל לא אופייניים לחומרי הגלם של המטבח הישראלי. מרכיבים אלו, מגרים את חוש הטעם והריח וחושפים את הצרכן הישראלי לטעמים חדשים שטרם הכיר.
להמשך קריאה

פאד תאי – מנת הדגל של המטבח התאילנדי
גם אם עדיין לא ביקרתם בתאילנד, ודאי תשמחו לגלות כי לא צריך לנסוע כל כך רחוק בשביל לטעום את הטעמים המופלאים של המזרח. אז בין אם אתם מארחים או רוצים לבלות ערב רומנטי בבית – תוכלו להנות מאוכל תאילנדי מסורתי. 
להמשך קריאה

טפיוקה – תוספת נפלאה לתפריט שלך
אם אתם מחפשים תוספת נהדרת לקינוח, שייק, סלט או אפילו לכוס התה שלכם, טפיוקה יכולה להיות פתרון נהדר. מאחר והטפיוקה היא ללא גלוטן, היא יכולה אפילו לשמש כבסיס קינוח כשר לחג הפסח.
להמשך קריאה

אטריות אודון מתכון
פטריות שיטאקי, אודון, קארי ועוד אלמנטים נוספים מרכיבים את המטבח היפני העשיר. אין צורך לנסוע ליפן בשביל לטעום את הטעמים של המטבח המיוחד הזה. בואו נלמד על אחד המרכיבים היותר מעניינים במטבח היפני – אטריות אודון. 
להמשך קריאה

מוצרים להכנת סושי
גרסאות שונות של סושי קיימות בסין וביפן כבר מאות שנים, אך רק בסוף שנות הששים הוא החל לצבור פופולאריות בקליפורניה וברחבי ארה"ב ומשם נפוץ בשאר המדינות. כיום, ניתן למצוא מסעדות וסושיות כמעט בכל מקום בעולם והסושי הפך להיות מהמזונות האהובים ביותר וחלק בלתי נפרד מהקולינריה העולמית.
להמשך קריאה

סוגי אטריות נודלס
העדות העתיקה ביותר לאטריות היא מלפני 4,000 שנה בסין, ארכיאולוגים מצאו בשנת 2005 קערת חרס ובה שאריות של אטריות. אטריות הן מוצר בסיסי בעשרות מטבחים שונים ברחבי העולם - מאכלים רבים מהמזרח הרחוק מבוססים על סוגים שונים של אטריות עם תוספות מגוונות (בשר, ירקות, דגים, פירות ים ועוד).
להמשך קריאה

איפה קונים ראמן
מרק ראמן היא אחת המנות המפורסמות ביותר במטבח היפני. יש מספר רב לגרסאות של המרק, אך המשותף לכולן שהן הוא השילוב של אטריות חיטה דקות, המוסיפים אותן לציר חזיר או עוף.
להמשך קריאה

רטבים אסייתים
חלק ניכר מהרטבים והתבלינים מהמטבח האסייתי הפכו בעשורים האחרונים לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי ואנחנו אוהבים להוסיף אותם למאכלים רבים, גם אם הם אינם בהכרח חלק מהמטבח האסייתי. רטבים אסייתיים אלו נותנים תוספת טעם מעניינת וייחודית לכל תבשיל ומאכל.
להמשך קריאה


 
גלידות יפניות
בכל קיץ אנחנו מתבשרים על טרנד חדש בעולם הגלידה – טעמים מיוחדים, תוספות מפתיעות ואופני הגשה לא שגרתיים. בשנים האחרונות היו אלה דווקא גלידות יפניות, שכבשו את לב הישראלים והפכו ללהיט מקומי.
להמשך קריאה

מאכלים לקיץ
נכון שיש כאלה שמספרים שאצלם אוכלים מרק כל השנה, אבל מדובר במיעוט קטן. בשיא הקיץ הישראלי, כשהטמפרטורות מרקיעות שחקים, הנטייה הטבעית של רוב האנשים היא להעדיף מאכלי קיץ קלילים ואפילו קרים.
להמשך קריאה

סוגי סויה
רוטב סויה הוא אחד הרטבים הפופולאריים ביותר בעולם, שניתן למצוא כמעט בכל מטבח. הוא הוכן בפעם הראשונה בסין, לפני יותר מ-2,000 שנה. המתכון העתיק ביותר שאותר בכתובים, ככל הנראה נכתב כבר סביב שנת 400 לפני הספירה. אחרי שהתבסס במטבח הסיני, הרוטב נדד ליפן, ומשם התפשט ברחבי מזרח אסיה.
להמשך קריאה

חטיפים מחו״ל
ברשתות השיווק ובמרכולים הקטנים, ניתן למצוא סוגים שונים של ממתקים וחטיפים. אלא שבדרך כלל מדובר במבחר זהה וסטנדרטי, שלא מסקרן או מעורר את בלוטות הטעם. למרבה המזל, קיימות בישראל אפשרויות נוספות, בזכות ייבוא של חטיפים מחו"ל, שמעשירים ומגוונים את ארון החטיפים הישראלי.
להמשך קריאה

חטיף אצות מיובשות
אצות הן אחד מחומרי הגלם הנפוצים ביותר במטבחים האסייתיים כבר אלפי שנים. הן חלק בלתי נפרד ממספר עצום של מנות אסייתיות קלאסיות, כמו סושי, סלטים ומרקים. עם עלייתו של המטבח היפאני, ובעיקר של הסושי, לישראל, גם הישראלים נחשפו לטעמן המיוחד של האצות. תוך זמן קצר הם הסתגלו לטעם החדש וללא ספק התאהבו.
להמשך קריאה

מוקפץ – הטעמים הייחודיים של המזרח הרחוק
עולם הקולינריה השתנה פלאים בשנים האחרונות. בעבר, אנשים היו מכינים מאכלים מסורתיים, בהתאם למתכונים של הדורות הקודמים. בנוסף, כדי להיחשף לדברים חדשים, לטעום טעמים ולהריח ריחות שטרם הכירו, אנשים נסעו למקומות שונים בעולם.
להמשך קריאה

רוטב דגים מומלץ
ודאי לא פעם נתקלתם במתכונים של מאכלים אשר מקורם בדרום מזרח אסיה, בהם הופיעו מרכיבים שונים, אשר בדרך כלל לא אופייניים לחומרי הגלם של המטבח הישראלי. מרכיבים אלו, מגרים את חוש הטעם והריח וחושפים את הצרכן הישראלי לטעמים חדשים שטרם הכיר.
להמשך קריאה

פאד תאי – מנת הדגל של המטבח התאילנדי
גם אם עדיין לא ביקרתם בתאילנד, ודאי תשמחו לגלות כי לא צריך לנסוע כל כך רחוק בשביל לטעום את הטעמים המופלאים של המזרח. אז בין אם אתם מארחים או רוצים לבלות ערב רומנטי בבית – תוכלו להנות מאוכל תאילנדי מסורתי. 
להמשך קריאה

טפיוקה – תוספת נפלאה לתפריט שלך
אם אתם מחפשים תוספת נהדרת לקינוח, שייק, סלט או אפילו לכוס התה שלכם, טפיוקה יכולה להיות פתרון נהדר. מאחר והטפיוקה היא ללא גלוטן, היא יכולה אפילו לשמש כבסיס קינוח כשר לחג הפסח.
להמשך קריאה

אטריות אודון מתכון
פטריות שיטאקי, אודון, קארי ועוד אלמנטים נוספים מרכיבים את המטבח היפני העשיר. אין צורך לנסוע ליפן בשביל לטעום את הטעמים של המטבח המיוחד הזה. בואו נלמד על אחד המרכיבים היותר מעניינים במטבח היפני – אטריות אודון. 
להמשך קריאה

מוצרים להכנת סושי
גרסאות שונות של סושי קיימות בסין וביפן כבר מאות שנים, אך רק בסוף שנות הששים הוא החל לצבור פופולאריות בקליפורניה וברחבי ארה"ב ומשם נפוץ בשאר המדינות. כיום, ניתן למצוא מסעדות וסושיות כמעט בכל מקום בעולם והסושי הפך להיות מהמזונות האהובים ביותר וחלק בלתי נפרד מהקולינריה העולמית.
להמשך קריאה

סוגי אטריות נודלס
העדות העתיקה ביותר לאטריות היא מלפני 4,000 שנה בסין, ארכיאולוגים מצאו בשנת 2005 קערת חרס ובה שאריות של אטריות. אטריות הן מוצר בסיסי בעשרות מטבחים שונים ברחבי העולם - מאכלים רבים מהמזרח הרחוק מבוססים על סוגים שונים של אטריות עם תוספות מגוונות (בשר, ירקות, דגים, פירות ים ועוד).
להמשך קריאה

איפה קונים ראמן
מרק ראמן היא אחת המנות המפורסמות ביותר במטבח היפני. יש מספר רב לגרסאות של המרק, אך המשותף לכולן שהן הוא השילוב של אטריות חיטה דקות, המוסיפים אותן לציר חזיר או עוף.
להמשך קריאה

רטבים אסייתים
חלק ניכר מהרטבים והתבלינים מהמטבח האסייתי הפכו בעשורים האחרונים לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי ואנחנו אוהבים להוסיף אותם למאכלים רבים, גם אם הם אינם בהכרח חלק מהמטבח האסייתי. רטבים אסייתיים אלו נותנים תוספת טעם מעניינת וייחודית לכל תבשיל ומאכל.
להמשך קריאה


 
יש לך שאלה? בוא נשוחח ב-WhatsApp