רול אצות מטוגן עם אטריות זכוכית וירקות
Bibigo Fried Seaweed Roll Glass Noodles Vegetable התענגו על הקראנץ' המענג של רול אצות מטוגנות, פריכות וממולאות באטריות זכוכית וירקות טריים, עטופות בשכבת אצות ומצופות בבלילה פריכה לטעם ומרקם שאי אפשר לעמוד בפניו
אוכל רחוב קוריאני קלאסי העשוי ממרכיבים מובחרים
טעם קוריאני אותנטי בהשראת גימרי קוריאני מסורתי (רול אצות), רולים אלו מספקות את השילוב המושלם של מרקמים מלוחים, פריכים ולעיסים
ועשירים בטעם אומאמי הבלילה קלילה אך פריכה, מה שהופך כל ביס לטעים שלא ניתן לעמוד בפניו
אופן ההכנה:
טיגון אוויר: מבשלים בחום של 180 מעלות במשך 8-10 דקות לקבלת תוצאה בריאה ופריכה יותר
טיגון עמוק: מטגנים בשמן שחומם מראש ל-170-180 מעלות עד להזהבה
תנור: מחממים בחום של 200 מעלות למשך 10-12 דקות, הופכים באמצע הדרך
תיהנו כחטיף, מנה ראשונה או תוספת