רוטב לגיוזה
Wan Ja Shan Dumpling Sauce
רוטב הגיוזה, הידוע ביפן כ"טארה", הוא הרבה יותר מתבלין פשוט
שורשיו נטועים עמוק במטבח היפני והסיני, והוא התפתח עם השנים מרוטבי סויה וחומץ בסיסיים לתערובת מורכבת של טעמים המשלמים באופן מושלם את כיסוני הגיוזה
מעבר לשימוש המסורתי כרוטב טבילה, הוא משמש גם במרינדות, ברוטבי סלטים ואף כבסיס לרטבים מוקפצים, ומוסיף נופך של אומאמי, מתיקות וחמיצות לכל מנה
*חומרים טבעיים
*ללא חומרים משמרים
*פחות מלח
משמש ל: רוטב סלט, מטבל, מרינדה