קמח תירס סגול גויה
GOYA Harina morada Nativo
לתירס הסגול, הגדל בעיקר באנדים הפרואניים, יש צבע סגול שהופך אותו לשונה מכל סוגי התירס האחרים
זהו מזון המכונה "תחנת כוח תזונתית" מכיוון שיש לו תכולה גבוהה של נוגדי חמצון ופיגמנטים טבעיים שטובים לבריאותנו
מקור טוב לחלבון
מקור טוב לזרחן וברזל
מקור טוב לנוגדי חמצון
השימוש העיקרי בקמח תירס סגול של Goya הוא במטבח הפרואני המסורתי, שם הוא מהווה מרכיב מפתח במנות אהובות
מזמוררה מוראדה (Mazamorra Morada): זהו קינוח פרואני קלאסי ופופולרי
זוהי מעין פודינג סמיך בצבע סגול עמוק, המיוצר מקמח תירס סגול, בתוספת פירות יבשים (כמו צימוקים ושזיפים מיובשים), תפוחים, אננס, סוכר ותבלינים כמו קינמון וציפורן
הוא מוגש לרוב חם או פושר
צ'יצ'ה מוראדה (Chicha Morada): אף שלרוב הוא מיוצר מתירס סגול שלם, קמח תירס סגול יכול לשמש לקיצור תהליכים או להעמקת הטעם והצבע במשקה הלאומי הפרואני הזה
זהו משקה קר ומתוק העשוי ממיצוי של תירס סגול, בתוספת אננס, תפוחים, קינמון, ציפורן וליים
מעבר למנות המסורתיות, ניתן להשתמש בקמח תירס סגול של GOYA גם במגוון רחב של מתכונים מודרניים
פנקייקים, וופלים ומאפינס: להענקת צבע סגול ייחודי וערך תזונתי נוסף
לחמים ומאפים ללא גלוטן: בשילוב עם קמחים אחרים, הוא יכול להוסיף צבע וטעם למוצרי מאפה ללא גלוטן
חטיפי אנרגיה או גרנולה: כתוספת בריאה וצבעונית
GOYA Harina Morada Nativo מביא את הטעמים והיתרונות הבריאותיים של התירס הסגול הייחודי מהאנדים ישירות למטבח, ומאפשר ליצור מנות מסורתיות או לחדש עם צבע וערכים תזונתיים מרתקים
Goya Foods היא חברה ידועה למרכיבי המטבח הלטיני האותנטיים המובילים, היא חברת המזון הגדולה ביותר בבעלות היספנית בארצות הברית אשר נוסדה בשנת 1936 על ידי מהגרים ספרדים, יש לה היסטוריה ארוכת שנים של מחויבות למרכיבים אותנטיים ואיכותיים ואחריות חברתית שהביאה לקו מגוון של מוצרים
זהו מותג מבוסס הן בקרב השוק ההיספאני והן בקרב הצרכנים האמריקאים המיינסטרים, סמכו על גויה שתספק טעם אותנטי למנות שלכם