אטריות חיטה דקות רחבות קלגוקסו קוריאה
CJ Beksul Kalguksu Wheat Noodles
אטריות חיטה בקסול קלגוקסו מושלמות להכנה מושלמת להכנת אטריות קלגוקסו בבית
האטריות דקות, רכות וקופצניות
יש בו 2 מרכיבים – קמח ומים
ללא תוספים או חומרים משמרים
גם אין מלח!
בקסול משתמשת בקמח האיכותי ביותר שלה (קמח דרגה 1) להכנת האטריות הללו
הבצק נוצר ומותסס במיקסר ואקום, בניגוד למיקסר בצק רגיל
זה מבטיח שמבנה החלבון בבצק יהיה צפוף ומאוזן היטב, מה שמתורגם לאטריות לעיסות ונמתחות
השתמשו בו להכנת קערה של אטריות קלגוקסו (או ג'ג'אנגמיון)
תוצרת קוריאה