תבלין כורכום טחון אורגני
Cannamela Organic Turmeric Curcuma כורכום הוא תבלין המופק מקנה השורש של צמח ממשפחת הג'ינג'ר
התבלין מוכר בעיקר בזכות צבעו הצהוב-כתום העז והחזק
את קנה השורש של הצמח מרתיחים, מייבשים וטוחנים לאבקה כורכום הוא מרכיב מרכזי במטבחים רבים ברחבי העולם, במיוחד במטבח ההודי והאסיאתי
הוא משמש לתבלין בקארי, תבשילים, מרקים, אורז, ירקות ואף משקאות כמו "חלב זהב" (Golden Milk)
טעמו עדין, מעט מריר ואדמתי
החומר הפעיל העיקרי בכורכום, והוא שנותן לו את צבעו, נקרא כורכומין
למרות שספיגת הכורכומין בגוף נמוכה יחסית, הוא נחקר רבות בשל תכונותיו הפוטנציאליות
לרוב ממליצים לצרוך אותו בשילוב עם פלפל שחור, המכיל פיפרין, המסייע באופן משמעותי לשפר את ספיגתו בגוף
עשבי תיבול ותבלינים של Bionatura הם תוצאה של אהבתה של Cannamela לאדמה ולדברים טובים והם נבחרים על ידי Cannamela ממיטב הגידולים האורגניים המאושרים
החקלאות האורגנית מקדישה תשומת לב רבה לחיוניות האדמה, בוחרת בגידולים שאינם מרוששים אותה ומשתמשת רק במוצרים ותהליכים המצויים בטבע
Bionatura היה אחד מקווי התבלינים ועשבי התיבול האורגניים הראשונים באיטליה והיה אחד הקווים האהובים ביותר של Cannamela במשך יותר מ-20 שנה
רק מגידולים אורגניים מאושרים
מגוון רחב של עשבי תיבול ותבלינים אורגניים
לבישול בריא ואמיתי ללא גלוטן
ללא תוספת סוכר
100% אורגני
הסיפור התחיל בשכונת לאמה בבולוניה, כאשר משפחת קנמלה החליטה לצאת להרפתקה חדשה
התחלת סחר תבלינים עם מוצרים ממיטב הגידולים ברחבי העולם
זה סימן את תחילתו של מסע שיפגיש מרכיבים מארצות קרובות ורחוקות
על ידי שיתוף פעולה עם חוות שמקדישות תשומת לב רבה למגוון הביולוגי ולחיוניות האדמה, עם גידולים שאינם מרוששים אותה, Cannamela Bionatura הושקה בשנת 2000: הקו הראשון של עשבי תיבול ותבלינים שמקורם אך ורק בחקלאות אורגנית המשווקת באיטליה
תוצרת איטליה
