תבלין לדגים מאסלה
Maharaja Fish Masala תערובת תבלינים פיש מאסלה תבלין הפיש מסאלה הוא דוגמה מצוינת למסורת
הוא נפוץ בעיקר באזורי החוף של הודו, כמו גואה, שם הדגה טרייה ושופעת
באזורים אלו, פותחה תערובת שתחמיא לדגים ותדגיש את טעמם העדין, תוך שימוש בתבלינים מקומיים כמו כורכום, זרעי חרדל ועלי קארי טריים
השילוב הזה יוצר רוטב אדום-כתום ומיוחד, שהוא סימן ההיכר של קארי דגים הודי
המסורת של הפיש מסאלה עוברת מדור לדור, והיא נתפסת כסוד משפחתי המבטיח את הצלחת המנה
כיום, גם מחוץ להודו, היא נותנת לכל דג את הטוויסט המיוחד והאותנטי של הודו, והופכת ארוחה פשוטה לחגיגה של טעמים וריחות
תוצרת הודו