קמח ברוקולי קמח ברוקולי מ-100% ברוקולי, ללא גלוטן
קמח ברוקולי הוא דרך מצוינת לשלב את היתרונות התזונתיים של הברוקולי במגוון רחב של מאכלים, במיוחד עבור אלו שמחפשים להעשיר את תזונתם או להפחית את צריכת הפחמימות/גלוטן
מתאים לאפייה, לחמים, מאפים, ופשטידות. להכנת מרקים, רטבים ותבשילים ולהוספה בשייקים
קמח ברוקולי, לרוב עשוי מכל חלקי הברוקולי כולל תוצרי לוואי, מציע יתרונות תזונתיים רבים בזכות הריכוז הגבוה של רכיבים פעילים. הוא עשיר בויטמינים (C, K, A, E), מינרלים (סידן, אשלגן, ברזל, אבץ, מנגן), וסיבים תזונתיים