קמח עדשים כתומות קמח עדשים כתומות מ-100% עדשים כתומות, ללא גלוטן
קמח עדשים אדומות הוא תוספת תזונתית מדהימה לתפריט, המציעה חלבון איכותי, שפע סיבים, ויטמינים ומינרלים
קמח עדשים אדומות מיוצר מעדשים אדומות מיובשות וטחונות דק, והוא מהווה אלטרנטיבה מצוינת לקמח חיטה, במיוחד עבור אלה המחפשים אפשרויות ללא גלוטן או להעשיר את תזונתם בחלבון וסיבים
מתאים לאפייה, לחמים, מאפים, ופשטידות. להכנת מרקים, רטבים ותבשילים, בזכות תכולת החלבון הגבוהה, הוא משמש היטב כחומר מקשר בקציצות ירקות, לביבות, ומוצרי בשר טחון (צמחוניים או בשריים) ולהוספה בשייקים
קמח עדשים אדומות עשיר בחלבון צמחי ובסיבים תזונתיים, התורמים לשובע, איזון סוכר וכולסטרול, ולבריאות מערכת העיכול. הוא דל בשומן ונתרן, ומלא בויטמינים (כמו חומצה פולית) ובמינרלים (ברזל, מגנזיום). בנוסף, הוא מכיל נוגדי חמצון ובעל מדד גליקמי נמוך, מה שהופך אותו למזון מזין ומועיל במיוחד.