רוטב חמוץ מתוק
Sweet & Sour Sauce Healthy Boy
רוטב חמוץ-מתוק אדום הוא תוספת קלאסית למגוון רחב של מנות, במיוחד במטבח האסייתי
הרעיון של איזון טעמים, המכונה לעיתים קרובות "הרמוניה של ניגודים", הוא עמוד תווך במטבח הסיני מזה מאות שנים
בדרך כלל משתמשים בו לתיבול מוקפצים, עוף מטוגן, או כרוטב מטבל לאגרול ודים-סאם
רוטב חמוץ-מתוק אדום, שרבים מאיתנו מכירים ממסעדות סיניות, הוא למעשה תוצאה של שילוב תרבויות וטעמים
הוא נולד מתוך צורך לאזן בין מתיקות למליחות, והפך לסמל של מטבח שלם
עם צבעו האדום המפתה וטעמו המורכב, הוא מעבר לרוטב – הוא חוויה קולינרית שהצליחה לכבוש את העולם